Plaatjesmakers….. “Even voorstellen…!”

Industrie, milieu, reclame, mode, muziek, zorg.  Allemaal verschillende werelden. Maar overal draait het om mensen die één ding gemeen hebben.  Communiceren met elkaar. Levensecht uitleggen en beleven,  gaan steeds meer en beter hand in hand.  Die twee nodigen uit tot bewuster omgaan met dingen.

Uw beeldbehoefte kunnen we alleen waarmaken als u meedoet aan het proces. Kansloos om voor een ander zomaar een beeldboodschap te maken. Pas als u heeft uitgelegd wat de bedoeling is, kan de professional aan de slag.

  Zo doen we dat o.a. met audiovisuele zorgverlening.  Realistisch uitleggen aan patiënten en omgeving wat ze ondergaan.  Zo kunnen we bijdragen aan reductie van angst en onzekerheid.

Waar mogelijk, passen wij duurzaamheid toe.  Bijvoorbeeld reductie van belichting d.m.v. slimme alternatieven of hergebruik van beeldmateriaal zodat er niet opnieuw hoeft te worden gefilmd. Collectief naar de locatie of studio.  Decors niet weggooien maar hergebruiken. Niet alleen milieubewust maar ook kostenbesparend 🙂

En onze inspiratie…..? Die krijgen wij gratis van onze omgeving en haar mensen.
Want… “Zonder mensen ben je Nergens!”

Goed communiceren = vertellen wat je doet
Beter communiceren = laten zien wat je doet