Testimonial

Wat anderen zeggen helpt het best.

Een testimonial kun je op vele manieren uitdragen. Elke manier is goed zolang je als brenger van deze getuigenis je gehoor kunt overtuigen van hetgeen je wilt vertellen. De geloofwaardigheid en het enthousiasme in een testimonial zal de kijker boeien en misschien zelfs overtuigen.

Overtuigingskracht moet liggen in een natuurlijke wijze van vertellen. Niet in een gelikte verklaring of getuigenis. Plechtige taal of gladde praat daar wordt snel doorheen geprikt. Een beetje onzekerheid of een verspreking toont je kwetsbaarheid en kan daarom juist als echt overkomen. Het is belangrijk de ander te laten zien dat je een eerlijk en oprecht verhaal vertelt.

Doorgaans worden testimonials gedaan door neutrale partijen doch het is best mogelijk enkele mensen uit je bedrijf of een leverancier of zelfs een klant bereid te vinden een testimonial af te leggen.

Of je dit doet op het bedrijf of in de beslotenheid van onze studio. In alle gevallen wordt iedereen gedegen voorbereid en begeleid tijdens het hele proces. Net zo lang tot jouw testimonial staat als een huis.

Zien is geloven. Beeld is bewijs.